10Bet Banner

10Bet

10Bet är en av de främsta när det kommer till onlinespel och med det riktigt snygga blåa temat gör de även dem till ett av de snyggaste spelbolagen online. Här kan du spela på allt från E-sport till hästkapplöpning. Utbudet är enormt och det finns ingen chans i världen att du kommer att tröttna. Med massvis av kampanjer finns det många härliga erbjudanden att ta del av. Dessutom uppdateras kampanjerna så håll utkik ifall någon ny skulle dyka upp.

Bonus och användarvillkor

Gör din första verkliga insättning via webben eller mobilen med bonuskoden SE1500, och du får en bonus på 100% upp till 1500 kronor i bonus. Dessa tre stegen måste du följa för att ta del av bonusen.

  1. Öppna ett gratiskonto.
  2. Sätt in pengar med koden SE1500.
  3. Vinn mer än insättningen vid ett tillfälle och så är bonusen din!

Omsättningskraven ser ut såhär.

  1. Du måste omsätta bonusen minst fem gånger innan du kan begära ett uttag.
  2. Minsta tillåtna odds är 1,60. Det är även tillåtet att spela på två matcher så det totala oddset blir 1.60.
  3. Du har 90 dagar på dig att omsätta din bonus, annars kommer eventuella vinster och bonus att dras tillbaka.
10Bet - Stor bonus med bra omsättningskrav
 10Bet logo
Besök

Support hos 10Bet

Det finns en live chatt med engelsktalande support. Det innebär att du måste ha mer än grundläggande kunskaper i engelska för att göra dig förstådd som att förstå de olika termerna inom spelbranschen. Kan du inte det kan det bli lite krångligt att få svar på de frågor eller de problem som uppstår. Annars är det en bra support där du får hjälp snabbt och när man väl gör sig förstådd fixar dom till felet direkt om det nu skulle blivit något fel.

Fördelar hos 10Bet

Det är ett spelbolag som har varit i branschen länge och är ett av de absolut största. Det är ett tillförlitligt spelbolag där inga skumma saker sker bakom kulisserna. Du vet att dina pengar skickas från och till ditt konto på ett säkert sätt och du kan vara lika säker på att få de pengar du begärt in på ditt konto. 10Bet har ett av de bredaste utbud med massor av olika spel, om inte branschens bästa. Den enda nackdelen jag kan komma på är att supporten inte är svensktalande och kan ställa till det lite för den som inte är så vass på engelska.

Avslutningsvis

Det är en enkel och snyggt designad sida där du alltid hittar det du söker efter. Det massiva utbudet gör att du kommer alltid att hitta något att spela på. De erbjuder givetvis live spel till dig som föredrar det. Med en generös bonus och bra omsättningskrav får 10Bet ett plus i kanten. En sida värd att testa då den läckra och stilrena designen är väldigt tilltalande.