888Sport Banner

888sport

Med massvis av olika erbjudanden är 888sport ett spelbolag att hålla ögonen på. Den snygga och snabba layouten gör sajten väldigt tilltalande och man blir snabbt sugen på att kolla igenom utbudet. Och du kommer inte bli besviken. 888sport har ett brett utbud och är ett av de ledande spelbolagen. Förutom ett exklusivt välkomstpaket finns det massor av möjligheter till olika gratisspel. Om någon som bär nummer 8 i Premier League gör mål får du ett gratisspel. Och om någon i Champions League gör hattrick får du också ett gratisspel. Möjligheter är oändliga på 888sport.

Bonus och användarvillkor

När du registrerar ett konto på 888sport och gör din första insättning får du en bonus på 100% upp till 1000 kronor. Om du sätter in 1000 kronor får du alltså 2000 kronor att spela för. Såhär ser omsättningskraven ut.

  1. Bonusen kommer sättas in på ditt konto när ditt första insättningsbelopp har omsatts en gång med ackumulerade odds om 1,50 eller högre, och alla dina satsningar har blivit avgjorda.
  2. När bonusen har satts in på ditt konto kommer bonusbeloppet alltid användas först.
  3. För att kunna ta ut bonusbeloppet måste det satsas totalt sex gånger med ackumulerade odds om 1,50 eller högre. Varenda spel måste avgöras för att räknas gentemot insatskraven. Endast spel på ”sportodds” räknas gentemot insatskraven.
  4. Inlösta och ogiltigförklarade vad räknas inte mot insatskraven.
  5. När bonusen har aktiverats kan du inte ta ut några pengar förrän bonuskraven har uppfyllts.
  6. Alla bonusar skall omsättas inom 60 dagar, om insatserna inte omsatts inom denna period skall all bonus och vinster som genererats från den förverkas.

Utöver denna välkomstbonus finns det massor av andra erbjudanden. Massor av chanser till olika gratisspel som du inte borde missa. Alla dessa olika erbjudanden hittar du under fliken ”kampanjer” på 888sport.com.

888sport - Bra insättningsbonus och massvis av andra kampanjer
 888sport logo
Besök

Support och kundtjänst

Det finns lite FAQ frågor du kan kika igenom om du undrar något och får du inte det svaret du söker efter kan du mejla supporten. Det finns ingen live chat eller ett telefonnummer du kan ringa till. Detta gör att 888sport får ett minus då det ibland kan dröja innan man får svar. Jag själv har aldrig upplevt några problem eller liknande på sajten. Och det flesta svar hittar du om du klickar runt lite.

Fördelar med 888sport

Det är en snygg och väldigt enkel sajt och det finns även en väldigt bra mobilanpassad sida för dig som föredrar att spela när en dator inte finns tillgänglig. Brett utbud av olika spelmöjligheter, finns även väldigt många olika liveodds att välja mellan. En genrös välkomstbonus och ständigt uppdaterade kampanjerbjudanden är ett stort plus i kanten.

Avslutningsvis

Ett spelbolag som håller vad de lovar och passar dig som nybörjare och dig med lite mer kött på benen. En betting sida för alla helt enkelt. Du kommer alltid att hitta något att spela på och spelupplevelsen är i toppklass. Håll tummarna för att alla spelar med tröja nummer 8 i Premier League gör mål så att du får ta del av gratisspelen!