Bet365 Banner

bet365

Bet365 är förmodligen ett av de mest välkända spelbolagen. Då de har mycket reklam på internet och även på tv. Det finns extremt mycket att spela på hos bet365 och valmöjligheterna är så nära oändliga man kan komma. Snygg och enkel design med ett grönt tema gör att sajten är väldigt lättnavigerad. Om du spelar på live odds kan du ibland följa matchen i en liten ruta och finns inte det tillgängligt så uppdaterar dom live vilket lag som har anfall och så vidare. Det är ett komplett spelbolag som har allt du behöver och lite till.

Bonus och användarvillkor på bet365

När du registrerar dig som ny kund blir du erbjuden en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kronor. För att ta del av bonusen måste du gå in på din mejl efter att du registrerat ett nytt konto. Där får du en kod som du använder när du gör din första insättning. Om du inte fått en kod via mejl så kan du höra av dig till kundtjänsten i live chatten för att få en ny skickad.

Såhär ser omsättningskraven ut på din bonus.

  • Du måste omsätta din bonus tre gånger innan du kan göra ett uttag.
  • Du har 90 dagar på dig att omsätta din bonus, misslyckas du kommer bonusen och eventuella vinster gå förlorade.
  • Oddsen måste vara 1.50 eller högre för att matcha omsättningskraven.
  • Du får bara ha en aktiv bonus.
  • Om du spelar på fler än en match samtidigt måste minst en match ha 1.50 eller mer i odds.
bet365 - Generös insättningsbonus och låga omsättningskrav
 bet365 logo
Besök

Utöver denna grymma bonusen finns det mängder av olika kampanjer du kan kika på. Just nu har de en Europafotbollsbonus. Om du spelar på mer än tre matcher i samma spel får du en bonus beroende på hur många matcher du spelar på. Till exempel om du spelar en sexling, sex matcher i samma spel, får du en bonus på 20% om du skulle vinna. Ju fler matcher desto större bonus.

Support och kundtjänst

Bet365 har svensktalande support dygnet runt. Du kan vända dig till deras live chatt som svarar snabbt och är väldigt trevliga. Du kan även mejla dom på support-swe@customerservices365.com. Det kan även ställa dina frågor via telefon dygnet runt och samtalet är kostnadsfritt. Numret till kundtjänsten är 020 798 365. Det är en av de bästa live supporten på marknaden, med öppet dygnet runt spelar det ingen roll om du stöter på ditt problem mitt i natten. Du får snabbt och enkelt hjälp hos bet365.

Fördelar med bet365

Den största fördel är att det är ett såpass välkänt spelbolag där du kan lita på att allting går rätt till. Snabb och väl tillmötesgående support som dessutom är svensktalande gör din spelupplevelse felfri. Du kan livestreama matcher direkt på sajten och de har ett otroligt brett utbud.

Avslutningsvis

Bet365 är en gigant inom bettingvärlden. Ett spelbolag som ofta uppdaterar sin kampanjer och har en riktigt saftig välkomstbonus. Du kan räkna med en spelupplevelse som har det där lilla extra. Det är dessutom en enkel design på sajten som gör att allting flyter på väldigt bra och vi på Bettingsidor har aldrig upplevt något fel eller problem hos bet365.