Betclic Banner

Betclic

Betclic är en läcker sida med massor av odds oavsett vilken sport som du gillar. Betclic är riktad mot den engelska marknaden, men sidan har odds från hela världen och man kan spela på svenska sportserier såsom Allsvenskan, Superettan, SHL och svenska basketligan och mycket annat.

Bonus och användarvillkor

Betclic erbjuder olika typer av kampanjer för sina spelare. I nuläget finns det ingen insättningsbonus för nya spelare, istället positionerar sig Betclic som en sida där de fokuserar på sina aktiva och lojala spelare, och ger dem nya kampanjer beroende på vad det är som händer i sportvärlden. En favorit är Multi+ där du som gillar att lägga ihop flera matcher till ett kombinationsspel för att få upp oddset kan belönas ytterligare om du sätter ihop minst en femling, då Betclic erbjuder ett bonussystem som ökar med 10 procent för varje extra match du lägger till efter en femling. Andra erbjudanden som Betclic erbjuder kan exempelvis vara kan man få riskfria spel på Champions League, eller riskfria spel om du bettar med din mobiltelefon. Dessutom har Betclic jobbat in jackpots inom sportbettandet. Du kan tippa 1X2 på 15 matcher, likt Stryktipset eller så kan du tippa resultat i ett antal matcher för att få någon av jackpottarna som varierar mellan ett par hundratusen upp till hundra miljoner. Och du kan få freespins om du vill lägga ett bet på helgens matcher. Så håll utkik på deras kampanjer.

Support och kundtjänst

På sidan finns det ett hjälpcenter där man kan få svar på det mesta. Tvärr erbjuder Betclic endast kundtjänstsupport över e-mail, men man får svar inom 24 timmar. Men att det inte finns någon livechat eller telefon utan bara mailkontakt drar drar ner helhetsbetyget något.

Fördelar med Betclic

En grym funktion och kanske det bästa på Betclic är deras Cashout inom odds. Med Cashout kan du ta ut vinsten i förskott helt enkelt! Så låt säga att du har bettat på bortalaget i en fotbollsmatch till ett fint odds. De gör 0-1 men du känner att matchen är lite skakig och vill egentligen bara att domaren ska blåsa av matchen. Då kan du själv kliva in och faktiskt ”casha ut” genom den här funktionen. Du blåser helt enkelt av matchen och ditt spel vinner, till reducerat odds. Vilket beror på hur länge det är kvar av matchen. Du kan även göra en ”partial cash out”, vilket innebär att du cashar ut en del av ditt bet, samtidigt som du låter en del av bettet bestå. Cashout finns bara på vissa spel, men du kan lätt filtrera så du ser vilka matcher du kan använda cashout på.

Avslutningsvis

Betclic riktar sig till sina befintliga användare. De värderar lojalitet och om du tycker det är skönt att bara ha ett spelkonto och är rätt nöjd med det så är Betclic ett bra val för dig, då de återkommande har kampanjer för sina användare. Det är en snygg och lättmanövrerad sida som är behaglig att gå in på, och det är lätt att hitta det man söker genom sökrutan eller menyerna. En annan bra sak är att när du är inne på sidan så kan du se livescore och matcher som är på väg att starta ifall du är sugen på att livebetta.