Bethard Banner

Bethard

Första intrycket man träffas av när man besöker Bethard är den tuffa miljön som liknas en underground bar någonstans i världen. Den lite grabbiga layouten med öl, boxningshandskar och boxningssäck gör att man känner lite hur machometern höjs. Redan här har dom lyckats fånga ens intresse. Med brett utbud och enkelt att kolla lagens tidigare resultat är Bethard ett spelbolag absolut att föredra. Du kan enkelt hitta till de matcher eller sporter du vill spela på i den vänstra fliken för att sedan klicka dig vidare till olika underflikar.

Bonus och användarvillkor

När du sätter in pengar på bonus kan du välja att ta del av en insättningsbonus. Det innebär att direkt när du har satt in pengar matchar Bethard till belopp med 100% upp till 1400 kr. Så sätter du in 1400 kr får du totalt 2800 kr att spela för. Bonusen aktiveras direkt så du behöver inte vänta på att börja spela. För att ta del av detta erbjudande måste du minst sätta in minst 100 kr och det högsta beloppet som matchas är 1000 kr. Såhär ser omsättningskraven ut.

  • Du måste omsätta bonusbeloppet och insättningsbeloppet 7 gånger innan du kan ta ut dina pengar.
  • Oddset ska vara minst 2.00 för att räknas till omsättningsbeloppet och endast ett odds per match och marknad är tillåtet.
  • Om du inte uppfyllt omsättningskraven inom 30 dagar drar pengar tillbaka och eventuella vinster.
  • Spel på Baseball eller amerikansk fotboll räknas ej till omsättningskravet.
BetHard - Schysst bonus med bra omsättningskrav
 Bethard logo
Besök

Support och kundtjänst hos Bethard

Bethard har lagt stor fokus på sin kundtjänst och har arbetat för att få en riktigt bra support med hög kompetens. Du får snabbt svar på dina frågor och eftersom supporten har öppet alla årets dagar och dygnets timmar kommer du alltid få den hjälp du efterfrågar. Känner du för att du vill ta dina frågor på telefon så kan du skicka ditt nummer per mejl och dom ringer upp så fort de kan. Du har alltså tre alternativ, telefon, mejl och live chatt.

Fördelar med att spela hos Bethard

Det höjer inte bara din machostatus utan det finns även andra fördelar. Svensktalande support och snabba laddningstider på sidan, eller ja man kan knappt kalla det laddningstider då det flyter på oerhört bra. Snygg och stilfull design som är förvånansvärt stämningshöjande. Du får som ny spelare en härlig insättningsbonus med schyssta omsättningskrav.

Den kanske allra största fördelen är att det är ett svenskt spelbolag. Allting känns tryggt och det är inga konstigheter.

Avslutningvis

Du kommer ha en riktigt rolig spelupplevelse på Bethard och du kommer absolut att känna hur adrenalinet pumpar när du lägger liveoddset på att Real Madrid ska göra mål på övertid och Ronaldo får en frispark 32 meter ifrån målet. En spelupplevelse som är värd att uppleva helt enkelt. Det breda utbudet på olika odds gör att du hela tiden kan hitta nya saker att spela ifall du skulle tröttna. Det finns alltid roliga saker att spela på!