Betsson

Betsson

Betsson är ett svenskutvecklat spelbolag med stor fokus på olika sportspel och odds. Det orangea temat gör att layouten skiljer sig från andra sajter och det är faktiskt väldigt stilrent och snyggt. Sidan är väldigt lätt att använda och det är korta laddningstider. Betsson är ett ledande spelbolag, kanske för deras generösa bonus eller kanske för deras iögonfallande läckra design.

Det breda utbudet och ständigt uppdaterande av kampanjer gör att Betsson är ett av marknadens hetaste spelbolag. De har stor fokus på sina kunder och jobbar stenhårt för att vara på toppen.

Bonus och användarvillkor

När du registrerar dig som ny kund hos Betsson kan du ta del utav ett riskfritt spel. Gör en första insättning på minst 200 kronor och du får ditt första spel återbetalat vid en eventuell förlust upp till 1000 kronor.

Omsättningskrav för dina bonuspengar.

  • Vid förlust får du tillbaka din insats, utan några som helst omsättningskrav
  • Eventuell vinst måste omsättas en gång innan ett uttag kan ske
  • Minsta odds för att möta omsättningskraven är 1.50
  • Lägsta insättningen för att ta del av bonusen är 200 kronor
  • Erbjudandet gäller enbart en gång per kund.

Med andra ord en bra bonus med rättvisa omsättningskrav. Det finns även andra kampanjer att ta del av och ett exempel är deras bonus ifall du spelar på Franska Öppna. Spelar du på något live odds och vinner får du 10% extra i utbetalning av Betsson.

betsson - Möjlighet till en stor bonus
 Betsson logo
  • Riskfritt spel värt 1000 kronor
  • Vinsten ska omsättas 1 gång
  • Minsta odds 1.50
  • Läs vår recension.
Besök

Support och kundtjänst hos Betsson

Betsson har lagt stor fokus på deras support och det märks. Med öppet dygnets alla timmar och årets alla dagar är det en kundtjänst av absolut högsta klass. Du kan välja att ta kontakt med deras live chatt där Betsson lovar svar inom 30 sekunder. Vill du mejla dom är svarstiden på 30-60 minuter och på telefonen svarar dom direkt. Hela supporten är dessutom svensktalande. Numret till Betsson är 0850507831 och deras mejladress är support-se@betsson.com.

Vi på bettingsidor har alltid fått svar inom utlovad tid och det har alltid varit informativa svar. En kundtjänst du kan räkna med om du skulle ha någon fråga eller ifall det skulle dyka upp några konstigheter.

Fördelar med Betsson

Du får en mer än genrös insättningsbonus och det finns utöver det andra kampanjer att ta del av. Sajten är snygg, enkel och du kommer inte slösa en massa tid i att försöka hitta vad du söker efter. Det är en svensktalande support som svarar snabbt och du kan nå dem på flera olika sätt.

Betsson passar dig som nybörjare likväl du som känner dig rutinerad. Vill du ha en sida med bra odds, snabba uttag, läcker layout och bra bonus har du hittat rätt.

Avslutningsvis

Betsson jobbar hela tiden för att förbättra upplevelsen för sina kunder och deras mål är att vara ett av de ledande spelbolagen i världen. Du kommer garanterat att få en trevlig spelupplevelse om du väljer Betsson. De samarbetar bara med de stora och mest välkända banker så du behöver aldrig vara orolig för att ett uttag ska utebli eller att pengarna är i osäkra händer. Allting sköts snyggt på Betsson och du kan känna dig trygg.