Betway Banner

betway

Det första du kommer lägga märke till när du klickar in på sajten är den läckra och stilrena svarta designen. Sidan är mycket behaglig att klicka runt på och det flyter på ett väldigt bra sätt. De har ett brett utbud och du kan spela på mängder av olika sporter. Det finns även något som kallas in-play hos betway och är samma sak som live spel. Om du känner för att att spela från mobilen eller surfplattan går det lika bra då betway även har gjort en mobilanpassad version som fungerar precis lika bra som den på datorn.

Bonus och användarvillkor

Som ny kund hos betway får du ett bonusspel som matchas till ett värde av din första insättning, till 100%! Sätter du in 200 kronor att spela för får du ett bonusspel på 200 kronor att spela för helt enkelt. Det är inte den vanligaste bonusen men betway har valt att gå emot strömmen och köra på sitt egna sätt. Användar villkoren ser ut såhär:

  • Du har 7 dagar på dig att använda ditt bonusspel annars kommer det att försvinna.
  • Lägsta tillåtna odds är 1.75
  • Gratisspelet kan användas efter att du spelat för samma värde som din första insättning. Till exempel om du sätter in 500 kronor måste du spela för 500 kronor innan du kan använda ditt gratisspel.
  • Maxbeloppet du kan få i ett bonusspel är 500 kronor.
  • Maxvinsten på ett bonusspel är 200 000 kronor.
betway - Få 500 kronor i gratisspel
 betway logo
  • 100% upp till 1000 kronor
  • Bonusspel som matchar din första insättning
  • Minsta odds 1.75
  • Läs vår recension.
Besök

Support och kundtjänst

Betway har svensktalande support som du kan kontakta via chatt 09-01 alla dagar i veckan. De timmar den svenska supporten är stängd finns det engelsktalande support istället. Vill du mejla så är adressen se-support@betway.com. För dig som föredrar att ta frågor eller problem via telefon kan du ringa betway på 020-79-3341. Kundtjänsten är väldigt bra och vi fick ett väldigt bra bemötande när vi testade hur den funkade. Bara positiva saker och du får snabb hjälp och snabbt svar på dina frågor och funderingar.

Fördelar med betway

Det är en enkel och snygg sajt som dessutom finns i en lika bra mobilversion för dig som föredrar det. Brett utbud och många olika valmöjligheter för att anpassa din spelupplevelse efter egna preferenser. Svensktalande kundtjänst gör så att man får en trygg känsla och det går smidigt att få den hjälp man behöver. Det är väldigt bekvämt med svensk support så man slipper missförstånd som lätt kan förekomma när man pratar på andra språk än svenska.

Avslutningsvis

Mybet är ett stabilt spelbolag och har precis vad man behöver för en lyckad spelupplevelse. Det som saknas är bristande bonus som lätt konkurreras ut av andra spelbolag. Bristande variation av kampanjer är också ett minus som betway får. Utöver detta är det inga konstigheter. Du får precis det du behöver oavsett om du är nybörjare eller rutinerad. Det bästa med betway är deras superbreda utbud som är ett av branschen absolut bästa. Du kan spela på allt från cricket till e-sport och det är bara du som sätter gränserna. Testa och se ifall betway är något för dig!