ComeOn Banner

ComeOn

Hos ComeOn dras du snabbt med i den spänningsfyllda betting atomsfären. Med ett brett utbud av massor av olika sporter, allt från snooker till amerikansk fotboll. Du kan även spela på live odds och utbudet är lika brett där. Det finns även något som kallas för Flash Bet där du spelar på nästa hörna, straff, mål, inkast och frispark inom de nästkommande fem minuterna.

Du kan till och med spela på vem som kommer att bli Danmarks nästa premiärminister. Utöver det breda utbudet flyter sajten på bra och den är väldigt lättnavigerad. Schysst och stilren design gör det väldigt trevligt att hänga på ComeOn och spelupplevelsen är på topp.

Bonus och användarvillkor

När du registrerar dig som ny spelare på ComeOn kan du välja mellan två olika bonusar.

  1. Sätt in 500 kronor – få 1500 kronor att spela för
  2. ComeOn dubblar din första insättning upp till 3000 kronor

Den första bonusen är perfekt för dig som har lite tightare ekonomi. Här är dessutom ComeOn riktigt generösa och ger dig 1000 kronor extra på kontot så du får hela 1500 kronor att spela för. Omsättningskraven ser ut som följande.

  • Insatsbelopp: 8x (din insats + bonusbelopp)
  • Minimum odds för varje insats: 2.00
  • Minimum antal val med dessa odds: 2

Den andra passar dig som har tänkt att sätta in lite mer pengar att spela för,  då du kan få ut mer bonuspengar. Omsättningskraven ser ut som följande.

  • Insatsbelopp: 3x (din insats + bonusbelopp)
  • Minimum odds för varje insats: 2.0
  • Minimum antal val med dessa odds: 1

Något som du bör uppmärksamma är att insättningar gjorda med Moneybookers, Neteller, PaySafe, Webmoney, Smartpay samt Ukash är exkluderade från aktivering av denna bonus.

ComeOn - välj mellan två bra välkomsterbjudanden
 ComeOn logo
Besök

Support och kundtjänst hos ComeOn

ComeOn har en svensktalande support och du får snabbt och enkelt hjälp med frågor och funderingar. Är det något som har gått snett vid en registrering eller liknande är de snabba med att hjälpa dig fixa till felet. Du kan antingen mejla eller skriva till dom i en live chatt. Du kan tyvärr inte nå dom via telefon men det förmodligen kommer det inte att behövas då deras live support är i toppklass.

Det är väldigt med bekvämt med svensk support och som tar sina kunder på största allvar med snabba svar och enkla lösningar på de problem som uppstår.

Fördelar med ComeOn

De har ett väldigt brett utbud och ComeOn passar alla typer av spelare. Vill du göra en större insättning finns det en bonus som passar dig. Känner du för att göra en mindre finns det en som passar dig. Du har alltså valmöjligheter vilket alltid känns skönt som spelare. Instruktionerna är väldigt tydliga hos ComeOn och det är sällan det uppstår missförstånd. Strulfria vinster, enkelt att komma igång och framför allt enkelt att spela gör det till en spelupplevelse i toppklass.

Avslutningsvis

En bettingsajt med bred målgrupp och det är lätt att börja spela. Med två olika bonusar som gör det lätt för dig att välja vilken nivå du vill lägga dig på. Schysst och enkel design gör att du snabbt hittar vad du letar efter och skulle du mot förmodan inte göra det kan du ta hjälp via den svensktalande live supporten. Det är ett spelbolag som ger ut bra och rättvisa odds med fokus på att sina kunder ska få en så bra bettingupplevelse som möjligt.