expekt

Expekt

Inne hos Expekt så finns det ofantliga mängder odds att spela på. De följer en hård bevakning kring sportbooking i Sverige, England, Tyskland, Italien och alla världens ligor. Hittar du det inte hos Expekt så hittar du det ingenstans brukar man kunna säga. Expekt bjuder även nya spelare med en bonus som kan vara perfekt för dig som vill testa deras ultimata bettingsida gratis med välkomstbonus. Välkommen in till en av Sveriges mest omtyckta bettingsajt online!

Expekt - grym omsättningsfri bonus
 Expekt logo
Besök

Sportbonus

Går du i tankarna om att börja spela hos Expekt? Nu är det inget att fundera över längre! Med det nya välkomsterbjudandet hos Expekt är alla vinnare redan innan första spelet är lagt. Hos Expekt är det 100% som gäller! Bli medlem, gör en första insättning och ta del utav insättningsbonusen på 100%, ända upp till 2000 kr.

För dig som redan är medlem på Expekt sedan ett tag tillbaka och skulle vilja ta upp ditt spelande igen så finns nu en gyllene möjlighet. Har du varit inaktiv sedan den juni 2013 kan du öppna ett helt nytt konto och ta del utav samma välkomsterbjudande som nya kunder!

Registrering av konto

För att registrera dig på Expekt så är det bara för dig att klicka dig vidare härifrån till Expekt. Där kommer du mötas av en fräsch hemsida med snygg design och grymt spelutbud. Du kommer enkelt kunna hitta dit där du registrerar ditt spelkonto. Detta spelkonto kommer du att kunna använda dig av

Kampanjer hos ExpektExpekt (310120 no bgr)

Om du vill hålla koll på när Expekt kör med sina generösa och smidiga erbjudanden, då rekommenderas du att varje dag logga in på ditt spelkonto. Alternativt vara aktiv i din mail. Det är nämligen där som du kan få massor av information om Expekts nya kampanjer och erbjudanden. Det kan handla om massor av olika typer av kampanjer som du kan vara med att spela i. Det kan vara tävlingar, bonusar, riskfria spel, och andra roliga funktioner som hjälper dig att öka dina vinstchanser inne hos din svenska bettingsajt. Vi försöker uppdatera med alla de sjysta erbjudanden som kan få dig att vinna pengar på ett något enklare sätt.

Betting i mobilen

Det finns mängder av spelare som har flyttat sitt spelande från datorn till mobilen. Det är inte speciellt konstigt att allt fler spelare väljer att betta via mobilen. Att spela på hela världens sport direkt i din mobil är det smidigaste, och enligt oss det roligaste sättet att spela på odds och betting. Det finns en lång rad med spelsajter som erbjuder dig att spela direkt i din mobiltelefon, och vi kan gladligen meddela att Expekt är en av de spelsajter som har valt att satsa på mobilbetting.

Support & hjälp

Skulle du behöva någon form av hjälp med ditt spelkonto inne hos Expekt så kan du enkelt använda dig av deras kundsupport. Det är en support som hela tiden hjälper spelare på bettingsidan med de frågor som kan dyka upp. Deras kundtjänst kan du enkelt nå till. Du kan ringa, maila eller skriva till deras live-chatt om du känner att det finns en fråga om Expekt som du skulle vilja ha svar på. Vi har bara haft positiva erfarenheter av att ha använt oss av Expekts kundsupport.

Betyg

Summan av kardemumman är att Expekt är en bettingsida som fyller upp alla våra krav, och ibland mer därtill. Att kunna nå till ett så pass brett utbud och samtidigt bli erbjuden massor av sjysta bonusar och andra kampanjer. Det är verkligen något som kommer att förgylla din tid inne på din spelsida. Starta konto redan idag och få upp till 2000 kronor i bonus. Vi tror knappast att du kommer bli besviken på vad Expekt kan erbjuda dig.