Folkeautomaten Banner

Folkeautomaten

Efter att Folkeautomaten blev en total succe i sitt hemland Norge så valde de även att öppna upp portarna för oss i Sverige. Det tackar och bockar vi för. Folkeautomaten är nämligen ett otroligt underhållande och spännande online casino och bettingsida. Här kan du sitta i en mysig bettingmiljö och spela på alla dina favoritlag. Det erbjuds odds och live odds på alla typer av sporter och du finner spel på bland annat fotboll, tennis, ishockey, golf, dart, poker, boxning, vintersporter, badminton och mycket mycket mer. Alla lägga spel hos Folkeautomaten är dessutom superenkelt och utan en massa krångel. Hela odds sidan är väldigt stilrent uppbyggd och man finner enkelt det man letar efter i de tydliga menyerna som sidan bjuder på. Spelsidan är har dessutom sitt spellicens på ön Malta vilket betyder att alla dina vinster är skattefria.

Välkomstbonus och omsättningskrav

Hos Folkeautomaten finner du en hel del spännande bonusar och erbjudanden, är du nyfiken på vad som är aktuellt för tillfället kan du alltid logga in på ditt spelkonto och spana in deras kapanj kalender. För er som ännu inte är medlemmar hos bettingsidan har dessutom en riktigt fin välkomstbonus att ta del av. När du gör din första insättning och ska spela på sport så kan du välja att ta emot 100% extra att spela för upp till 500 sek. Alla nyregistrerade kunder får dessutom 20 insättningsfria gratis snurr på videoslotten Starburst direkt efter att de fullgjort sin registrering.
– 20 insättningsfria free spins på Starburst
– 100% i bonus upp till 500 sek på sport

Omsättningskraven på sportbonusen är 6x på det totala beloppet du får efter din insättning tillsammans med bonusen. Det betyder att om du sätter in 500 sek och tar emot 500 sek så är din totala summa 1000 sek. Detta belopp ska sedan omsättas 6 gånger innan det går att ta ut, alltså behöver du spela för 6000 sek totalt.

Kundtjänst och support

Skulle det vara något som du undrar över så kan du alltid kika i Folkeautomatens kunskapsbas. Där kan du söka efter svar på en hel uppsjö av de allra vanligaste frågorna. Önskar du istället en mer personlig service så kan du alltid kontakta deras kundsupport via mail eller livechatt. När du skickar iväg ett mail så finns det support på plats för att svara på dessa mellan 10.00-23.00. Vill du kontakta deras livechatt så finns de tillgängliga för dig alla dagar mellan 10.00-22.00.

Fördelar med Folkeautomaten

Det är en mysig och enkel spelsidan som ger ett väldigt inbjudande intryck utan en massa hetsig text och grafik.
Det är en trygg och säker spelsida.
Designen är snygg, fräsch och annorlunda

Avslutningsvis

Folkeautomaten är en riktigt mysig spelsida som får vem som helst att vilja slå sig ned hemma i tv soffan och betta på kvällens match. Allt är väldigt stilrent uppbyggt och man har verkligen tänkt på användarvänligheten. Därför är denna bettingsida perfekt för både gamla erfarna spelare och de som är nya inom betting.