Leovegas Banner

Leo Vegas

Frank Andersson som frekvent syns i tv-rutan kan, med glädje, annonsera att Leo Vegas tagit klivet in på odds och betting. Du kan ta del av ett stort utbud på sporter från alla världens hörn och kanter. Allt på en plattform som tillhör marknadens snabbaste och enklaste att använda.

Leo Vegas är en jätte redan idag och kommer förmodligen att fortsätta växa ännu mer. Här kan du förvänta dig odds, kundtjänst, bonusar och design i världsklass.

Välkomstbonus, villkor och omsättningskrav

Som ny kund hos Leo Vegas kan du ta del av riktigt bra bonus. De dubblar din insättning upp till 1000 kr. Så för att få ut så mycket som möjligt av bonusen krävs en insättning på 1000 kr som ger dig 2000 kr att spela för. En rejäl skjuts i kassan helt enkelt. När du tagit del av en bonus har du även accepterat reglerna och villkoren som är satta för bonusen. Här nedan kan du läsa mer om dessa.

  • Bonusen måste omsättas fem gånger innan ett uttag kan göras.
  • Oddset måste vara 1.50 eller högre för att matcha omsättningskraven.
  • Denna bonus kan ej kombineras med något annat erbjudande.

Som ni ser är det riktigt bra och rättvisa omsättningskrav. Men det roliga slutar inte riktigt där. Som spelare hos Leo Vegas kommer du att kunna ta del av roliga kampanjer och utmaningar, framförallt i samband med stora sportevenemang.

Kundtjänst och support

Skulle du ha några frågor eller stöta på problem kan du alltid kontakta supporten hos Leo Vegas. De har öppet 24 timmar om dygnet alla årets dagar och är givetvis svensktalande. Du når kundtjänsten via live chatt, telefon eller e-post. Smidigast är det att använda sig via chatten, där får du ett snabbt och informativt svar.

Det spelar ingen roll vad frågorna handlar om, det kan vara frågor om din bonus, omsättningskrav, insättningsmetoder och så vidare. Alla frågor är välkomna och du som spelare tas givetvis på största allvar.

Leo Vegas i mobilen

De har fått flera utmärkelser för sitt nästintill oslagbara mobilcasino. Så när ni laddar ner deras applikation för att oddsa via mobilen kan ni räkna med en felfri app.

Den är snygg, allting laddar snabbt och allt utbud du hittar på datorn finns med. Det är perfekt om du vill spela när du befinner dig live på matchen eller helt enkelt inte har tillgång till dator.

Därför är Leo Vegas ett bra val

De erbjuder en snyggt designad sajt med en blixtsnabb plattform som är riktigt enkel att använda. Det blir roligare att spela och hela upplevelsen känns väldigt proffsig. Dessutom erbjuder de en grym bonus för nya spelare. 100% upp till 1000 kr kanske inte låter som en bonus utöver det vanliga men omsättningskraven är några av de lägsta på marknaden.

Leo Vegas jobbar hela tiden för att förbättras och det är ett växande företag, därför kan du som spelare alltid känna dig trygg och säker när du spelar. Fördelarna är helt enkelt många och likaså är möjligheterna.

Avslutningsvis

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Men nu är väntan över och Leo Vegas har äntligen tagit sig in på bettingmarknaden. Skapa ett konto och testa ifall lejonet är något för dig!