Mobilebet Banner

Mobilebet

Mobilebet är ett spelbolag som tagit branschen med storm. Deras framgång har gått med raketfart och de har nu blivit en konkurrent till de riktigt stora spelbolagen. Hos mobilebet får du en riktigt saftig välkomstbonus i from av 200% upp till 600 kronor. Det är en utav de mest fördelaktiga bonusarna som finns på marknaden idag och det vore synd att missa ett sådant kanonerbjudande. Utbudet är väldigt bra och det går enkelt att navigera sig runt på sajten. Att använda sig av mobilen som många vill idag fungerar precis lika bra.

Bonus och omsättningskrav

Som ny kund kan du ta del av deras välkomstbonus på 200% upp till 600 kronor. Skulle inte det vara nog kan du vid ett senare tillfälle även ta del av en extra bonus på din andra insättning. Då får du 50% upp till 1500 kronor. När man tar del av en bonus finns det vissa regler och omsättningskrav man måste hålla sig efter. Hur dessa ser ut kan du läsa mer om här nedan;

  • Du måste omsätta din bonus och insättning fem gånger innan du kan göra ett uttag.
  • Minsta tillåtna odds för att matcha omsättningskraven är 1.80.
  • Bonusen är endast tillgänglig för spelare som bor i Norge och Sverige.

Dessutom får du 100 gratissnurr i samband med din första insättning på spelautomaten Starburst. Detta gäller även om du väljer att ta del av bonusen på din andra insättning. Så totalt 200 gratissnurr finns att hämta ut!

Support och kundtjänst

Skulle du få några problem under din vistelse hos mobilebet eller ha några frågor kan du alltid vända dig till deras support. Den når du via livechatt eller e-post. Kundtjänsten tar alltid dig som spelare på största allvar och du blir alltid trevligt bemött. Det spelar ingen roll om det rör sig om problem eller några frågor. De jobbar hela tiden för att du ska ha en så bra upplevelse som möjligt.

Fördelar med mobilebet

Den stora välkomstbonusen är en stor fördel om du tänk göra en lite större insättning. Det flesta oddsbonusarna är 100% upp till 1000 kronor medans mobilebets är upp till hela 3000 kronor. Sedan har du ett brett utbud att utforska och mängder av olika spel. Skulle du vilja ta en paus från bettingen kan du alltid ta en titt i deras casino som även det är välsorterat.

En annan stor fördel är att deras mobilapplikation fungerar alldeles utmärkt. Där har du precis samma utbud som på datorn. Att kunna spela vart man vill när man vill är skönt så man slipper vara bunden till att ha tillgång till en dator.

Avslutningsvis

Ett spelbolag som har utvecklats väldigt mycket under 2015. De har bytt design och gjort sajten mycket lättare att använda sig av. Det breda utbud med den stora generösa välkomstbonusen gör mobilebet till ett klockrent alternativ för dig som har lång erfarenhet likväl med dig som har lite mindre. Ta del av två bonusar och massvis av gratissnurr och se ifall mobilebet är något för dig!