MyBet Banner

mybet

Mybet är en enkel och lättanvänd bettingsida. Du erbjuds allt som krävs för en lyckad spelupplevelse, bra bonus, brett utbud och en tydlig layout. Allting står på svenska så det är enkelt att läsa om de olika villkoren och reglerna. Mybet har inte lagt så mycket fokus på extra detaljer i layouten som vissa konkurrenter väljer att göra utan de har istället satsat på att ge dig så bra odds och kampanjer som möjligt. Ett exempel på en aktiv kampanj är att varje gång ett lag gör mål på Bayern München får du 50 kronor på ditt spelkonto oavsett hur matchen slutar.

Bonus och omsättningskrav

På mybet får du en bonus på din första insättning. Sätter du in 1000 kronor får du 2000 kronor att spela för. Alltså 100% på din första insättning. Maxbeloppet du kan få i bonus är 1000 kronor och för att få det måste du göra en insättning på 1000 kronor.

Omsättningskrav ser ut som följande.

  • Minsta tillåtna odds är 2.00.
  • Du har 60 dagar på dig att omsätta bonusen. Misslyckas du kommer bonusen och eventuella vinster dras in.
  • Du måste omsätta bonusen minst fem gånger.
mybet - Schyssta omsättningkrav på din insättningsbonus
 mybet logo
Besök

Det är en schysst bonus helt enkelt! För att hitta fler bra bonusar så rekommenderar vi sajten bettingbonus.info.

Support och kundtjänst

Det finns en live chatt som är öppen mellan 10-20 alla dagar. Chatten är engelskspråkig och vill du hellre tala med svensktalande kundtjänst får du vända dig till deras mejl support-sv@mybet.com. Det finns också möjlighet att nå mybet via telefon och där är det engelska som gäller. Live chatten svarar snabbt och du får enkelt hjälp med frågor eller om något problem skulle uppstå. Mejlen tar längre tid att få svar på men räkna att alltid ha svar inom 24 timmar.

Fördelar med mybet

Mybet har varit i branschen länge. Bra omsättningskrav och många olika kampanjer som ofta uppdateras. Mybet kanske inte är den snyggaste av alla bettingsidor men sajten erbjuder precis allting som krävs för att få en lyckad spelupplevelse.

Avslutningsvis

Du kan spela på live odds och vanliga odds hos mybet och du kan även kolla statistik från föregående matcher. Det är en enkel sajt där du snabbt och smidigt hittar precis vad du söker efter. Rekommenderas till dig som söker efter en enkel sajt helt utan konstigheter.