RealDeal Banner

RealDealBet

Den mångfaldiga mästaren, tillika legendaren inom proffsboxning Evander Holyfield välkomnar dig till RealDealBet, en sportsbook med slående bra odds. Det är inte för intet som den före detta proffsboxaren fick smeknamnet The Real Deal, och vad passar då inte bättre än att sätta samma stämpel på denna grymma oddssidan som även erbjuder casinospel.

RealDealBet är beredda att ta plats i ditt hörn i ringen, ge dig en riktigt bra deal och hjälpa dig på vägen mot segern. Här erbjuds du ett oslagbart erbjud av matcher att spela på och odds som endast är värda en sann mästare. Bakom dina framgångar hos RealDealBet står ett team med många års erfarenhet av sport och spel online vilket gör att du alltid kan känna dig trygg i deras händer. Vid eventuella frågor finns en mycket kunnig och professionell support där för dig när än du kan tänkas behöva hjälp. Nu kör vi!

Bonus

Behöver du uppbackning i ringen? Då kan du vara lugn, med välkomsterbjudandet hos RealDealBet är det du som får övertaget i ronden med en gång. Det enda du behöver göra är att öppna ett konto helt kostnadsfritt och göra en första insättning med bonuskoden RDB100 för att ta emot din bonus. 100% ända upp till 1000 kronor är det som gäller, en bonus som kan göra vem som helst till mästare.

Din bonus trillar in på kontot efter att du omsatt din första insättning en gång, minsta insättning är 200 kronor. För att sedan bli beviljad ett uttag av bonusbeloppet krävs det att du omsätter insättningssumman samt bonusbeloppet x8 där minsta odds får vara 1.60, notera att kombinationsspel accepteras här. Erbjudandet går endast att utnyttja en gång per spelare och gäller endast för dig som inte gjort en tidigare insättning hos Real Deal Bet.

Kundtjänst och support

En mästare har alltid ett team bakom sig som stöttar i vått och torrt, det gäller även för dig som spelar hos Real Deal Bet. 24 timmar om dygnet under veckans alla dagar är du välkommen att kontakta supporten vid eventuella frågor. Frågorna kan röra alltifrån oddsmarknader och bonusvillkor till betalningsmetoder. Du kan komma i kontakt med kundtjänsten via telefon, livechatt eller mail.

Insättningar och uttag

Hos RealDealBet kan du använda dig av flertalet betalningsmetoder för att genomföra dina insättningar och uttag. NETELLER, Banköverföring, VISA, Mastercard och Skrill är några utav de vanligaste sätten och bortsett från eventuell bankavgift så är alla metoder avgiftsfria. Alla dina insättningar går igenom med en gång medans behandlingstiden för uttag kan variera en aning beroende på vilket metod du väljer att använda dig av.

Avslutningsvis

Gå på Knock Out direkt med RealDealBet. Det här är stället för dig som endast nöjer dig med det bästa. Ett brett utbud av sporter, bra odds och ett exklusivt erbjudande för nya spelare gör dig till tungviktsmästaren. Betalningar behandlas smärtfritt och skulle du stöta på några problem eller komma upp med några frågor finns en hjälpsam support där för dig under dygnets alla timmar!