RedBet Banner

redbet

redbet är ett av de större spelbolagen och har varit i branschen ända sedan 2004. Sajten är fräsch, modern och snygg. Med grymt bra bonuserbjudanden kommer och det stora utbudet kommer du inte att bli besviken när du spelar hos redbet. De erbjuder även svensktalande support vilket ger en trygghet att lätta kunna göra sig förstådd om man har några frågor, funderingar eller problem man vill ha hjälp med. Det finns lite olika typer av odds du kan lägga på redbet. De vanligaste oddsen såklart, live och super live odds. Du kan utöver det kolla in deras blogg som uppdateras dagligen och även kika på statistik från föregående matcher.

Bonus och användarvillkor

Insättningsbonus är indelad i en del. Du måste innan varje bonus ange en kod så att du kan ta del av erbjudandet.

  • Första insättningen, 100% bonus upp till 2000 kronor. Kod: sport1

Med andra ord en riktigt generös bonus. Det tillkommer givetvis vissa omsättningskrav och användarvillkor och de ser ut såhär.

  • Bonusen måste omsättas 11 gånger innan du kan begära ett uttag.
  • Det är inte möjligt att ha fler än en sportbonus samtidigt.
  • Bonuspengarna är giltiga i 30 dagar.
  • Du måste minst spela på matcher som 1.5 i odds eller högre.

Det finns utöver denna saftiga välkomstbonus flera andra erbjudanden och olika tävlingar där du bland annat kan vinna ett VIP-paket till Europa League finalen.

redbet - ta del av den exklusiva bonusen
 redbet logo
  • 100% upp till 2000 kronor
  • Bonusen ska omsättas 11 gånger
  • Minsta odds 1.50
  • Läs vår recension.
Besök

Support och kundtjänst hos redbet

Du kan enkelt navigera till live supporten som är svensktalande och öppen de flest timmar på dygnet. Skulle du skriva någon gång kring småtimmarna får du vända dig till deras mejl support-se@redbet.com. De svarar så fort de kan. Det är en kundtjänst med högkompetens och du kommer få den bästa tänkbara hjälp du kan önska, hör du av dig till live chatten kan du räkna med att få svar inom max några minuter.

Fördelar med redbet

Svensktalande support är givetvis en stor fördel. Det gör det enkelt att snabbt få hjälp och inga krångligheter med språket. Snabba och enkla uttag, brett utbud och en bra välkomstbonus höjer också det betyget. Det bästa med redbet är att man märker hur mycket tid dom lägger ner på att se till så du får en så bra upplevelse som möjligt. Med daglig uppdatering på bloggen. Ofta nya kampanjer, tävlingar och erbjudanden kommer du aldrig få slut på action hos redbet.

Avslutningsvis

Redbet passar utmärkt för dig som vill få en fot in och testa på det här med betting och även dig som har hållt på länge. De är lätt att hitta vad man söker efter och du kan snabbt och smidigt kolla statistik på gamla matcher. Det är en komplett betting sida som erbjuder allt du behöver för att få en lyckad spelupplevelse.