SuperLenny Banner

SuperLenny

SuperLenny är ett mycket stilrent spelbolag och de har valt att strö lite humor över sin bakgrund. Lenny är en snubbe som har koll på läget, han vet vart man ska vara och när man ska vara där. Det är killen som vet vad som sker innan det skett, ja han kan faktiskt förutspå skrällar. Vart tror ni Lenny var när Björn Borg vann Wimbledon -78? Självklart stod han på läktaren med ett belåtet leende när Björn Borgs knän mötte det kortklippta gräset i London. SuperLenny är ett spelbolag skapat av svenskar så du kan känna dig trygg när du spelar, allting flyter på väldigt bra och du kan alltid lita på att ingen skumt sker bakom kulisserna.

Bonus och användarvillkor på SuperLenny

Du får 100% i bonus på din första insättning upp till 500 kronor. Så sätter du in 500 kronor får du totalt 1000 kronor att spela för. Omsättningskraven för bonus ser ut såhär

  • Du måste spela på odds till 1.60 eller högre.
  • Bonusen + insatt belopp måste omsättas tre gånger innan du kan begära uttag.
  • Erbjudandet gäller endast en gång per kund.

Omsättningskraven på SuperLenny är riktigt bra och jämför med konkurrenterna är de absolut i toppen om inte på toppen. Detta är ett erbjudanden du verkligen borde ta del av som spelare.

SuperLenny - Generös insättningsbonus och väldigt låga omsättningskrav
 SuperLenny logo
Besök

Support och kundtjänst

SuperLenny har svensktalande support och du kan nå dom mellan 10.00-00.00 varje dag. Du kan antingen få hjälp via live chat, mejla dom på support-se@superlenny.com eller ringa till +46 (0) 218138046. Alla olika sätt fungerar lika bra och du får snabba och bra svar. Kundtjänsten är av god kompetens och väldigt trevliga. Det viktigaste SuperLenny har är sina kunder och han är väldigt mån om att ge spelarna den absolut bästa upplevelsen de kan få.

Fördelar med SuperLenny

Du får en stor insättningsbonus med riktigt schyssta omsättningskrav. Det är en väldigt snygg sajt som fungerar precis lika bra i din mobiltelefon. SuperLenny jobbar hela tiden för sina kunders bästa och har ett brett utbud av olika sporter och spel. Dessutom brukar dom ha väldigt bra odds jämfört med sina konkurrenter. Det är ett spelbolag du kan lita på med snabba uttag och som bara samarbetar med de största och mest välkända bankerna. Du behöver aldrig vara orolig för att inte få dina pengar eller att det ska vara något strul.

Avslutningsvis

Lenny är den sköna killen som alla vill vara vän med. Det sköna med honom är att han också vill vara vän med alla. SuperLenny är ett trevligt och snyggt spelbolag som håller vad de lovar. Du kommer garanterat att ha en lyckad spelupplevelse och längtan efter att slå upp portarna till SuperLenny efter en tids frånvaro kommer vara stor. Du kan känna dig trygg när du spelar och behäver aldrig vara orolig för några problem. Med svensktalande support kan du snabbt och enkelt få svar på dina frågor och funderingar eller om det skulle vara något problem du behöver hjälp med. Kika in och se ifall SuperLenny är något för dig!