Sverigekronan Banner

Sverigekronan

Sverigekronan har gjort om, förbättrat och uppdaterat sin sajt. Någon som tidigare varit i kontakt med Sverigekronan och tar sig en titt nu kommer bli väldigt positivt överraskad. Hela layouten har blivit uppgraderad och man märker stor skillnad. Även om det var bra som det var har Sverigekronan velat bli ännu bättre och efter en lång tids utvecklande format sajten till en grym spelportal.

Detta är ett spelbolag som hela tiden jobbar för att bli bättre, de är lyhörda och tar till sig av dina åsikter. De är väldigt flexibla och service är något de är bra på. Här nedan kan du läsa en full recension av Sverigekronan.

Välkomstbonus och omsättningskrav

Alla nya kunder kan ta del av en välkomstbonus på 125% upp till 1250 kr. Detta hjälper dig att komma igång med spelandet och ger dig en ordentlig startkassa. Minsta insättning för att ta del av bonusen är på 100 kr. Nedan kan du läsa om hur omsättningskraven och reglerna för bonusen ser ut.

  • Bonusen + insättningen måste omsättas 14 gånger inom 30 dagar innan pengarna kan tas ut.
  • Oddset måste vara 2.00 eller högre för att matchas mot omsättningskravet.
  • Du får bara lägga ett spel per match och marknad. Skulle du lägga ett till kommer det spelet annulleras.

Håll utkik på Sverigekronans veckokampanjer. Där kan du ta del av bonusar, tävlingar, utlottningar och massor av mer. För att ta del av veckokampanjerna krävs det att du har ett konto registrerat hos Sverigekronan.

Kundtjänst och support

Som spelare hos Sverigekronan kan du förvänta dig service i toppklass. Här får du svensktalande support 09-01 varje dag, under alla årets dagar. Skulle du ha någon fråga eller stöta på något problem när kundtjänsten är stängd kan du skicka ett mail och de svarar så snabbt som möjligt.

Vill du kontakta supporten under öppettiderna finns det tre olika sätt att gå tillväga. Enklast, smidigast och snabbast är det via deras live chatt. Där får du svar nästan direkt och bemötandet är alltid trevligt. Du kan som sagt även maila om ditt ärende inte är särskilt brådskande. Om du har ett väldigt bråttom kan du även ringa till kundtjänsten.

Tre fördelar med Sverigekronan

Det är ett spelbolag som drivs och är utvecklat av svenskar. Du kan med andra ord alltid känna dig trygg och säker.

De strävar hela tiden för att förbättras.

Du har ett brett utbud av odds och massvis med marknader.

Avslutningsvis

Sverigekronan är ett gediget spelbolag som alltid vill sina spelare det bästa. Här hittar du ett välsorterat oddsutbud, liveodds och även casinospel för dig som är intresserad av det. Kan vara skönt ibland med en liten paus från bettingen.

Spelbolaget passar folk i alla åldrar vare sig du är man eller kvinna. Det är alltid lika trevligt att befinna sig inne på sajten.